BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

tovább

>Linkgyûjtemény

Magyar

>Reklámpiac


KIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!Google PageRank
Kiszállási díj Budapesten


Kiszállási díj:

A szolgáltatásainkat a Müller Beáta Szépségszalonban tudod igénye venni előzetes egyeztetés szerint vagy kérésre mi is kimegyünk a kért helyszínre Budapesten + 1 plusz vendég megszépítése esetén (vagy ennek megfelelő ár ellenében is), ebben az esetben budapesti kerületenkénti kiszállási díj kerül felszámításra, illetve a parkolási költség, ha van.


A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd, szerda) kiszállási igény esetén 3800Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl.

A részletes kiszállási díjtáblázatot a fenti képen a BUDAPEST TÉRKÉPEN
tudod megtekinteni:

Sárga színű kerületek: 1500 Ft/alkalom
Zöld színű kerületek: 1800 Ft/alkalom
Kék színű kerületek: 2000 Ft/alkalom
Rózsaszín színű kerületek: 2500 Ft/alkalom

Vidéki helyszín esetén plusz további + 2 fő megrendelése esetén szívesen kimegyünk a kért helyszínre 100 Km-en belül, 100 km-en felül + 4 fő esetén tudjuk megtenni mindezt, ebben az esetben benzin költség, utazási felár illetve (ha kell) parkolási díj, vagy autópálya matrica (ha kell) kerül felszámolásra. A benzin költségre kérlek kérj egyedi kalkulációt a részedre, a többi felmerülhető költségnek az ára fix: utazási felár (utazási idő alapján), az autópálya matrica vagy akár a parkolás díja is a nyilvánosan megszabott helyi tarifa szerint kerül felszámításra.

A helyszínre kiszállás esetén a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz, akkor a plusz vendég esetén smink és frizurakészítés esetén tudunk házhoz menni, viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is :)

Utazási (idő) felár: Ha vidéki helyszínre kell kiutazni, és az utazási idő több mint 1 óra oda és 1 óra vissza, akkor 1500 Ft/óra/kolléga utazási idő felárt számítunk fel a kiszállási díjon túl, hiszen olykor vidékre a benzinköltségen túl én és kollégáim is akár 4-6 órákat is utazhatnak a helyszínre ilyenkor. Köszönjük a megértésed!

Ha további kérdésed, kérésed lenne, kérj kérlek személyre szabott és részletes ajánlatot e-mailen a Kapcsolat vagy az On-Line Ajánlat kérése- menüpontok segítségével!

Várom jelentkezésed, szép napot!
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.