BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

tovább

>Linkgyûjtemény

Magyar

>Reklámpiac


KIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!Google PageRank
Alkalmi smink és frizura


-->>
A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk, anyagok és írott szövegek 100%-ban az én munkáim és ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.

ALKALMI SMINK ÉS FRIZURA!

Különleges alkalomra készülsz és biztosra akarsz menni?!
Ki akarod hozni magadból a legszebbett?

Személyre szabott és elegáns sminket és frizurát is szeretnél, ami illik a ruhádhoz, a személyiségedhez, meg az alkalomhoz is?!


Akkor jó helyen jársz!

Az árak 2018. február 1-től érvényes!

Budapesten a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de kérésre házhoz is kimegyünk kiszállási díj ellenében + plusz 1 vendég megszépítése esetén Budapesten belül (ld. Árak menüpont), és vidékre a vendég + további 2 fő megszépítésének megrendelése esetén (Budapestől 100 Km-ig) illetve összesen 4 fő megszépítése esetén 100 Km-en túl is szintén kimegyünk a kért helyszínre!

A helyszínre kiszállás esetén a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz, akkor a plusz vendég esetén is smink és frizurakészítés esetén tudunk házhoz menni, viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is :)

Kérésre akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint.

A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállási igény esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl. További infókat a Kiszállási díj menüpontban tudsz még olvasni.

Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen " az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat.

Fontos! A sminket maximálisan tartósítom 24 órára, hajnalig garantáltanbírni fogja a táncot, az izzadást, sőt még a party-t is, csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást, amit nálam is meg tudsz venni, ha szeretnéd.

Alkalmi smink: 8.500.- Ft/fő (erősebb, kontrasztosabb, elegáns smink), műszempilla nélkül. Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) + 2700 Ft. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő!

ÚJ! Alkalmi smink, próbával együtt :14.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését a kozmetikában (8100 Ft), a sikeres próba után pedig a komplett smink elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen . A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő! Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses)+ 2700 Ft/fő.

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, próba nélkül: 14.900.- Ft, mely ár tartalmazza a a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kolléganőmmel együtt. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, de csak sminkpróbával : 19.900.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (7900 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kollégámmal együtt (12.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, sminkpróbával és frizurapróbával együtt : 27.800.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (14.800 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kollégámmal együtt (13.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

Jelenleg rendszeresen 3 fodrász kollégával is dolgozom, mindegyikük nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.

A Hivatalos Facebook oldalam:
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus


Ha egy másik időpontban további plusz alkalmi smink próbát szeretnél még: 7900 Ft. Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő.

Ha kívánod, kiszállási díj ellenében (ld. Árak menüpont) természetesen kimegyünk akár hétvégén is a kért helyszínre is, de előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A sminket 24 órára maximálisan tartósítom, ezért nincs szükség frissítésre, csak a szájfénynél.

Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.

További egyéb, de hasznos infók:
A helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a következőket kérnék csak: lehetőleg ablakos, természetes fénnyel ellátott ablakos vagy hasonló helyen jó a sminket elkészíteni, csak egy (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve egy asztalra van szükség ahol kipakolhatok. Kollégámnak egy tükrös hely, asztal és szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szüksége.
Nagyon köszönjük ha ebben segítesz nekünk!

Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék.

Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák. A

Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállás esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat.

Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!

Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg. További részleteket a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még a honlapon.

Parkolás: Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged! 

Mielőtt sminkelésre (vagy próbára) jössz,
kérném szépen Tőled a következőket:

-érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha most nincs kozmetikusod épp
- előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) hogy jobban tapadjon a smink és aludj sokat ,
- előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen,
- azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem,
- mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy tudok ebben neked segíteni egyeztetés szerint.
- csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:)
- a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül.
- érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt)
- ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad!
- ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet.
- tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak könny- és 24 órára tartós, izzadás és érintésálló, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra!
- legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed/rúzsod is 3200 Ft-os áron!
-bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba frizurakészítés esetén, kérünk hozd magaddal.

Köszönöm szépen a segítséged!
Várlak szeretettel!


Újdonság!


Fantasztikus újdonság a
Müller Beáta Szépségszalonban!

Esküvőre, alkalmakra készülő kedves vendégeinknek a szalonban további extra bővített szolgáltatásként a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.

További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan!


Retro stílus
Új egyedi kézzel készített arccsipke, csak nálam!

ÚJ!
Különleges arcdíszítési mód Magyarországon, csak nálam! *

Sminkedhez szeretnél ilyen egyedi, saját kreációjú és kézzel készített arccsipkét* is, esküvőre, bálra, fotózásra, csak nálam,
melynek neve: "EyeLace by BeKa"*,

akár önmagában, akár Swarovski kövekkel díszítve?!

*Akkor ne habozz, egységesen 2800 Ft/db áron
(mérettől függetlenül, egyedi minták, fekete vagy fehér színben), mely tartós, bőrbarát ragasztóval helyezzük fel és könnyen lemosható, illetve garantáltan nem jön veled szemben az utcán! Próbáld ki Te is!

Próbáld ki Te is!
Minden jog fenntartva!


További képeket is néznél? akkor KATT a fenti KÉPRE!
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.