Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

tovább

>Linkgyûjtemény

Magyar

>Reklámpiac


KIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!Google PageRank
Esküvőre menyasszonyi smink és frizura

-->>
A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk, anyagok és írott szövegek 100%-ban az én munkáim és ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.

Esküvőre menyasszonyi smink és menyasszonyi frizura!

A "Nagy Napon" fontos, hogy mindenki szép legyen és persze időben elkészüljön!
Ehhez nyújtunk hathatós segítséget Neked és kedves családodnak!


Fodrász kollégáimmal együtt, próbával egybekötött, komplett profi menyasszonyi sminket és menyasszonyi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt,
így az esküvői előkészületeid több fontos részét kényelmesen és könnyen megoldhatod otthonodban, a szépségszalonban vagy a kért helyszínen!

Újdonság!
Szeretnél a legjobb formádban lenni esküvődre!?
Különleges, speciálisan menyasszonyoknak összeállított bőrfelkészítő-bőrszépítő kozmetikai kezeléseim közül választhatsz,
melyet érdemes az esküvőd előtt 4-6 héttel elkészíteni.


Válaszd a legjobb és a legkényelmesebb megoldást!
Hiszen így nem kell kora reggel felkelned és rohannod a fodrászhoz kontyot csináltatni, utána meg a kozmetikushoz menyasszonyi sminket készíttetni, hiszen mindent szépen kényelmesen elkészítünk otthonodban, sőt az örömanyát és a koszorúslányt is megszépítjük... A végeredmény: a legszebb Te leszel!

Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen " az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül 22 éves sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat.

Budapesten a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de kérésre házhoz is kimegyünk kiszállási díj ellenében + plusz 1 fő vendég esetén (ld. Árak menüpont), és vidékre a menyasszony + plusz további 2 fő megszépítésének megrendelése esetén (Budapesttől 100 Km-en belül) illetve 100 Km-en túl összesen 4 plusz vendég megszépítse esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre!

A helyszínre kiszállás esetén a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz, akkor a plusz vendég esetén smink és frizurakészítés esetén tudunk házhoz menni, viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is :)

Az árak belföldre 2018.02.01-től érvényesek.

Jelenleg rendszeresen 4 fodrász kollégával is dolgozom, mindegyikük nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik.

A Hivatalos Facebook oldalam:
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus


Attól függően hogy melyik próba verziót választod, találkozhatsz velük, de persze ha esetleg az egyik fodrászom netalán tán nem tudná az elképzeléseidet megvalósítani, egy másik próbafrizura alkalmával másik kollégám is a rendelkezésedre áll, ha úgy szeretnéd. Ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.

Fontos! A menyasszonyi sminket maximálisan tartósítom 24 órára az esküvőre, hajnalig garantáltan bírni fogja a táncot, a fotózást, az izzadást, a násznép üdvözlését, sőt még a party-t is, ezért csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást!

Mielőtt esküvői sminkelésre (próbára vagy esküvő előtt) jössz,
kérném szépen Tőled a következőket:

-érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha épp most nincs kozmetikusod
- mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy előtte egyeztetés szerint én is szívesen segítek,
- előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (hogy jobban tapadjon a smink: (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat ,
- előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen,
- azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem,
- csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:)
- a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül.
- érdemes nyitott nyakú és világos felsőben lenni (garbó nem javasolt)
- ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad!
- ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet.
- tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak könny- és 24 órára tartós, izzadás és érintésálló, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra!
- legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed is 3200 Ft-os áron!
-bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal.

Köszönöm szépen a segítséged!

Ne habozz, foglald le az időpontot nálunk már most
és kérj részletes árajánlatot!


Melyik esküvői csomagot választod?


ÚJDONSÁG!
Kedves menyasszonyaink az alábbi menyasszonyi smink és
frizura csomagok közül választhatnak!Budapesten a szépségszalonba tudunk megszépíteni, de kérésre házhoz + 1 fő vendég esetén házhoz is megyünk, vidékre + további 2 fő megrendelése esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre.

Akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint.

A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállási igény esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl.

Az árak 2018. 02.01-től érvényesek!

1. Esküvői smink, próba nélkül: 12.500.- Ft (kicsit erősebb, elegáns, speciális és tartós, különlegesen előnyös smink kifejezetten erre az alkalomra) , mely ár tartalmazza az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...Az esküvő napján a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 3.800.- Ft.

2. Esküvői smink, sminkpróbával együtt: 19.800.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését (9900.- Ft), majd az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (9900.- Ft). Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...Az esküvő napján a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 3.800.- Ft!

3. Esküvői smink és frizura a kért helyszínen, próba nélkül: 22.800.- Ft, mely ár tartalmazza az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmaz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon... A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

4. Esküvői smink és frizura, de csak smink vagy frizura próbával: 26.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink vagy próba firzura elkészítését (10.100.- Ft), majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (16.800.- Ft). Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

5. Esküvői smink és frizura mindkettő próbájával együtt: 32.900.- Ft mely ár tartalmazza a próbasmink és a próbafrizura elkészítését fodrász kollégámmal (16.900.- Ft) majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon a megbeszélt időpontban (15.900.- Ft)! Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri)hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő

Ha egy másik időpontban további plusz menyasszonyi smink vagy frizura próbát szeretnél még: 8500 Ft.

Ha egy másik időpontban a plusz vendégek( örömanya, koszorúslány) szeretne smink vagy frizura próbát az esküvő előtt: 6800 Ft/fő.

Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses): +2700 Ft/fő.

Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB professzionális szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.

További egyéb, de hasznos infók:
A helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a következőket kérnék csak: lehetőleg ablakos, természetes fénnyel ellátott ablakos vagy hasonló helyen jó a sminket elkészíteni, csak egy (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve egy asztalra van szükség ahol kipakolhatok. Kollégámnak egy tükrös hely, asztal és szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szüksége.
Nagyon köszönjük ha ebben segítesz nekünk!

Foglalás után, de az Esküvő előtt: max.2 nappal egyeztetjük le veled telefonon azt is, hogy pontosan hányra és mikor megyünk hozzád majd az esküvő napján, hamarabb sajnos nem mindig tudunk a pontos forgatókönyvet még, addigra viszont mindenki számára kikristályosodnak a részletek, hiszen általában egy szombaton több esküvőnk is lehet…J Keress majd telefonon ezek egyeztetése végett engem 2 nappal előtte kérlek mindenképp, köszönöm!

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!

Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék stb.

Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák..

Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállás esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat.

Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg.

További részleteket a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még a honlapon.

Parkolás: Budapesten a kiszállási díjon túl a parkolási költség is felszámításra kerül. Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged! 

További fontos információkat még az árakról és az esküvői csomagokról stb. az Árak menüpontban találsz!


Foglald le az időpontot már most!
Várlak szeretettel!
Fantasztikus újdonság a
Müller Beáta Szépségszalonban!

A sminkelésnél használt szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.

További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan! :


Menyasszonyi kozmetikai kezeléscsomagok igénynek m

Újdonság!
Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő
kezeléscsomagok a kozmetikában


Kifejezetten előnyös ez a különleges bőrfelkészítés alkalmakra, ha gyors,
de hatásos megszépülésre vágysz:
esküvőre menyasszonyoknak, örömanyáknak, koszorúslányoknak, bál előtt hölgyeknek és lányoknak egyaránt.

Próbáld ki, meglátod, hogy a kezelések végeztével a bőröd ragyogni fog, ráadásul a megfelelően előkészített és feltöltött bőrön a professzionális smink is még gyönyörűbben hat majd!

A végeredmény: a legszebb Te leszel! "A szépség benned van !"

Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő kezelés alkalmanként: 1 alkalom 7.900 Ft

Új! Ajándék szempillafestéssel, és szemöldök szedéssel és festéssel kiegészítve ugyanez 1 alkalmas kezelés 10.300 Ft helyett csak 8.800 Ft.

4 alkalmas kezeléssorozat: amelyet az esküvő előtt kb. 4-6 héttel érdemes elkezdeni, heti 1 alkalommal. 4 db kezeléscsomag, heti 1 alkalommal,
35.200 Ft helyett most csak 29.900 Ft.

PLUSZ EXTRA AJÁNDÉK: 5.300 Ft értékben a 4 kezelés igénybevétele esetén:
A kezeléssorozat végén egy szempilla és szemöldök festés és formázás is beletartozik az árban.

Megtakarításod így mindösszesen 9.800.- Ft!

A kezelés során az alábbi típusú kezelések közül lehet választani:
- tisztító-felkészítő kezelés a kombinált-zsíros bőrre,
- intenzív hidratáló-nyugtató kezelés érzékeny, vízhiányos bőrre,
- kényeztető- relaxáló kezelés a fáradt, fakó bőrre,
- ránctalanító-kisimító kezelés az igénybe vett bőrre,
- feltöltő-feszesítő kezelés az érett, rugalmatlan bőrre való

, melyet az első alkalommal (vagy a próbasmink elkészítésekor) beszélünk meg, hogy mire lenne szükség és igény.

Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen,
elkészítem a műszempillád is +2500 Ft(soros vagy tincses), vagy szempilla és szemöldökfestést is készítek neked, ha szeretnéd...:)

Vállaljuk: menyasszonyi smink, esküvői smink, esküvői testfestés, alkalmi smink, nappali smink, báli smink műszempillával is, gyerek és férfismink, arc,- és testfestés szilveszterre, farsangra, nappali smink, natúr smink, szalagavatóra alkalmi elegáns smink készítését, tabló és portfólió fotózáshoz s fotósmink és frizura elkészítését, alkalmi, báli, esküvői frizurák, kontyok elkészítését, henna festés, egyéni és kiscsoportos sminkoktatást, személyre szabott kozmetikai kezeléseket, csokoládé-kezelés, 24 karátos aranykezelés, ránctalanítás, professzionális AFFFECT, Paese és MIYO sminktermékek masszázs, bőrtisztítás, tinikezelés, szempilla és szemöldök festés/formázás, műszempilla készítés, bőrápolási és sminkelési szaktanácsadást, sminktanfolyamot, profi fotózást a szalonban, profi sminkkel és frizurával együtt, komplett átváltoztatást akár profi fotózással együtt, kárkortól függetlenül, otthonodban, professzionális és bőrbarát anyagokkal és eszközökkel, valamint minőségben és pontosan.


További fontos információkat még az árakról és az esküvői csomagokról stb. az Árak menüpontban találsz!!


Hívj bizalommal!
Partnerünk: a Glória Esküvőiruha Szalon


Esküvőre fótózással egybekötött smink és frizura

ÚJ!
FANTASZTIKUS PROFI FOTÓZÁSSAL EGYBEKÖTÖTT ESKÜVŐI SMINK ÉS FRIZURAKÉSZÍTÉSI CSOMAGOK
+ 35.000 Ft AJÁNDÉKKAL!


Profi esküvői fotósunk, Gacsádi Albert
is csatlakozott csapatunkhoz,
így akár már az ajándék tincses szempilla készítés mellé a smink és frizurakészítést és készülődés fotóit is ajándékba megkapod, hozzá még plusz 30 képet még alap retusálással együtt a csomag szolgáltatásain túl, mely ajándék értéke 35.000 Ft!


Ne hagyd ki a lehetőséget, foglald le az időpontot már most!

Összeszokott profi csapatunk (sminkes, fodrász és esküvői fotós) több éve együtt dolgozunk, számtalan referenciával rendelkezünk, így egyszerűen és kényelmesen a készülődést is letudhatod a szépségszalonban,
vagy a kért helyszínen.


Gacsádi Albert fotográfus kollégánk weboldala:

Gacsádi Albert fotográfus oldala


Bármelyik esküvő smink vagy smink és frizurakészítés csomagunkhoz, ha hozzá még profi esküvői fotózás csomagunk egyikét is választod,
35.000 Ft ajándékot kapsz!


I. Ezüst csomag - Ára: 180.000 Ft
- 700 kép alapretussal
- rendelkezésre állás 8 óra
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben.
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!)
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb.
- polgári, templomi szertartások
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok
- zenés slideshow válogatott képekből
- webes galéria jelszóval védve fél évig

II. Arany csomag - Ára: 195.000 Ft
- 900 kép alapretussal
- rendelkezésre állás 10 óra
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben.
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!)
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb.
- készülődéstől, kikéréstől
- polgári, templomi szertartások
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok
- zenés slideshow válogatott képekből
- webes galéria jelszóval védve fél évig

III. Platina Exkluzív csomag - Ára: 270.000 Ft
- 1200 kép alapretussal
- rendelkezésre állás 12 óra
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben.
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!)
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb.
- készülődéstől, kikéréstől
- polgári, templomi szertartások
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok
- zenés slideshow válogatott képekből
- webes galéria jelszóval védve fél évig
- 1 db 40 oldalas 30x30 cm Fine Art Standard Fotókönyv

Külön napi kreatív (jegyes) fotózás - Ára: 55.000 Ft
- ajándék plusz fél óra fotózás Budapesten
- két óra fotózás (Budapesten)
- 100 kép alapretussal, 20 kép teljes retussal, kreatív képmanipulációval (különleges színvilág)
- külön slideshow a kreatív fotózásról
- a jegyes fotózáshoz a smink készítés akciósan csak 7500 Ft, a smink és frizurakészítés együtt pedig akciósan csak 12900 Ft a szépségszalonban.

Az 35.000 Ft értékű csomagajándékot az esküvő napján lehet beváltani, reggel 8 óra előtti rendelkezésre állás: 2500 Ft/kolléga díjért tudjuk biztosítani. A csomagokban meghatározott rendelkezésre állást a helyszínen meg lehet hosszabbítani:15,000 Ft/óra. Fotósunk útiköltség díja: Budapesten kívül 70 Ft/km + autópálya díj.


Időpont foglalás esküvőre


Időpont foglalás esküvőre On-Line


Ha szeretnéd már most lefoglalni az esküvőd időpontját nálunk,
az - Időpont foglalás esküvőre On-Line - menüpontban
ezt könnyen megteheted.
Ne habozz, küld el a megrendelést most!


További információkért kattints a Képre!


Új egyedi kézzel készített arccsipke, csak nálam!


ÚJ! Különleges arcdíszítési mód Magyarországon, csak nálam! *
Sminkedhez szeretnél ilyen egyedi, saját kreációjú és kézzel készített arccsipkét* is, esküvőre, bálra, fotózásra, csak nálam,
melynek neve: "EyeLace by BeKa"*,

akár önmagában, akár Swarovski kövekkel díszítve?!

*Akkor ne habozz, egységesen 2800 Ft/db áron
(mérettől függetlenül, egyedi minták, fekete vagy fehér színben), mely tartós, bőrbarát ragasztóval helyezzük fel és könnyen lemosható, illetve garantáltan nem jön veled szemben az utcán! Próbáld ki Te is!
Minden jog fenntartva!


További képeket is néznél? akkor KATT a fenti KÉPRE!


Szeretnél még több smink képet megnézni?

Szeretnél még több friss smink
és esküvői smink munkámat megnézni?!

Akkor kattints ide:)


Jó nézegetést kívánok!


Munka közben
Fotók
Esküvői tanúknak és koszorúskislányoknak is!
Koszorús kislányoknak is!
Utolsó símitások az indulás előtt...Készülődés közben...
Kész a menyasszony!


Vissza a lap tetejére -->>


Big Day Esküvő Magazin fotózáson


FRISS!
Újra munkáim a Big Day Esküvő Magazin 2017 évi legújabb számában.

Menyasszony: Kovács Dóra műsorvezető/
Dj/modell/sorozatszereplő, fotó: Bottka Rebeca,
sminkmárka: AFFECT Cosmetics Hungary
Smink: Müller Beáta/ Müller Beáta Szépségszalon, haj: Judy/Müller Beáta Szépségszalon, Ruha: Arabella Lux Fátyol és hajdísz: Bridal Mirage,csokor: Monart Design. ékszer: Vergina Ékszerek
FRISS!
Újra munkáim a Big Day Esküvő Magazin 2017 évi legújabb számában.

Menyasszony: Kovács Dóra műsorvezető/
Dj/modell/sorozatszereplő, fotó: Bottka Rebeca,
sminkmárka: AFFECT Cosmetics Hungary
Smink: Müller Beáta/ Müller Beáta Szépségszalon, haj: Judy/Müller Beáta Szépségszalon, Ruha: Arabella Lux Fátyol és hajdísz: Bridal Mirage,csokor: Monart Design. ékszer: Vergina Ékszerek
Viszkok Fruzsi beauty vloggerel és Big Day Esküvő Magazinnal dolgoztunk újra együtt 2017 szeptemberIratkozz fel hírlevelünkre, így első kézből, azonnal értesülhetsz aktuális akcióinkról és újdonságainkról is!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:Írd meg nekünk kérdéseidet, véleményedet a honlappal kapcsolatban! Ha megadod e-mail címedet is, akkor válaszolunk kérdéseidre:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

Olivia [ 2015-05-01 09:34 ]

Legyen még,még ilyen képek ezek nagyon szupperek!!Az lenne a kérdésem hogy miért van egymás után töbször ugyan az a kép??Miért nem lehet az heljet hogy ismétlődne az a kép egy másik képet berakni??T. Krisztina [ 2013-10-06 15:05 ]

Kedves Bea,

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a csodás sminkért, nagyon jól éreztem magam benne, meg a páromnak is nagyon nagyon tetszett, ami kritikus pont volt, mert ő nagyon izgult, hogy milyen lesz, de azt mondta hogy pont hozzám illett :) Na meg persze nagyon sok dicséretet gyűjtöttem be a vendégektől is. Sőt a fotósunk is megdicsért, hogy mennyire el lett találva, tetszett neki hogy pont annyi volt amennyi kellett, mert hát sok menyasszony túlzásba esik ilyenkor :)

Ja és nem utolsó sorban még másnap reggel is úgy állt rajtam a smink, mintha akkor készítetted volna.


Egyszóval köszönöm még egyszer a türelmedet, a hozzáértésedet és nagyon örülök, hogy Te készítetted a sminkemet a "Nagy Napon"!

üdv. KirsztaTokovicz Noémi [ 2013-06-05 13:13 ]

SÜRGŐS!

Kedves Beáta!

Most találtam rá oldaladra, nagyon-nagyon megtetszett, mind a fotók, mind a csomagajánlatok.
Sürgősen keresek sminkest és fodrászt esküvőmre, 2013.07.27-re, Budapestre, helyszíni kiszállással Budapesten a hotelba, ahol készülődöm.
Az 5-ös csomag érdekelne, a próbahajas, próbasminkes változat.
Sürgősen szeretnélek lefoglalni benneteket, remélem még ráértek azon a hétvégén!!!

Várom mihamarabbi válaszotokat, üdv:
NoémiGabesz [ 2008-08-07 18:17 ]

Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy a sminknél mennyire kell sötéttel kihúzni a szemet? Kell-e egyáltalán? Köszi! Gabesz

Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.