BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

tovább

>Linkgyûjtemény

Magyar

>Reklámpiac


KIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!Google PageRank
Bemutatkozás

Üdvözöllek!
Örülök, hogy a bemutatkozó oldalamat olvasod!

Müller Beáta
okl. sminkmester, kozmetikus, bőrápolási szaktanácsadó, sminkoktató, a Müller Beáta Szépségszalon tulajdonosa
vagyok.

Én forgalmazom Magyarországon a legjobb árakon az AFFECT, Paese, Miyo és Aura professzionális sminkmárkákat, melyet szalonomban ki is tudsz próbálni.

A Müller Beáta Szépségszalon elnyerte
A 2015 ÉV SZALONJA VERSENY KÖZÖNSÉG DÍJÁT!

A honlapon szereplő képeken a smink és kozmetika képek mind, 100% az én munkáim. A frizura képek 60%-a a fodrász kollégáim munkái.

Szakmai pályafutásomat még 1996-ban kezdtem.
21 éve végeztem
divatsminkesként a DiMarléne Smink és Oktató Stúdió keretében, Budapesten. Tanáraim - többek között - Nagy Andrea és Ágoston Melinda sminkmesterek voltak.

Később is folyamatosan tovább képeztem magam, így 2006-2008 években Szalavári Mónika, Rikk Ági, Faludi Ági és Réti Dórától vettem még külön órákat, továbbá Héjjas Nikolett arc,- henna, és testfestő mesternél tanultam a Testfestő Akadémián.

Szakmai továbbképzésem nem ért végett a "life long learing" szellemiség jegyében, ezért az orosz Apropo Make-Up Akademy speciális orosz aqua tecnikát is elsajátíttotam Bukarestben, Maria Lihacheva orosz smink és testfestő művész tanfolyamán 2014-ben, illetve Asztalos Krisztinánál 2016-ban.

A kozmetikus szakvizsgát jeles eredménnyel tettem le,
kozmetikus mestereim Méhes Mónika és Lakó Henrietta voltak.

A hobbim egyben a munkám is, ezért főiskolai diploma-dolgozatomat a Közép-Magyarországi Egyetem Bölcsészettudományi Karán is ebben a témában írtam meg "Esküvőszervezés Magyarországon" címmel 2004-ben.

Folyékonyan beszélek angolul, így igény szerint külföldi vendégektől is szívesen vállalok felkéréseket.

Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen "az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat.

Elsősorban esküvőkön, fotózásokon, átváltoztatásokon,
rendezvényeken és kifutókra sminkelek,
csoportos és egyéni smintanfolyamokat és továbbképzéseket tartok magánszemélyeknek, cégeknek és szakmabelieknek egyaránt,
továbbá kozmetikusként komplett arckezeléseket végzek vendégeim számára, valamint ingyenes bőrápolási tanácsadással segítem a hozzám fordulókat.


2014 évben megnyitottam a Müller Beáta Szépségszalont, ahol szakmai csapatommal (több sminkes, fodrász és fotográfus, stylist és kozmetikus kollégáimmal) Budapesten és vidéken szívesen házhosz megyünk teljes körű szépítő szolgáltatásainkkal.

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 21 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta

Ugyanebben az évben 2014-ben megnyitottam egyben a Glazel Visage Smink Akadémia Budapest, majd 2016 évben a My MB Professional Makeup Akadémia kapuit is,
melynek égisze alatt egyéni, csoportos, amatőr hogyan sminkeljem magam és profi divatsminkes képzéseket egyaránt tartok.

Budapesten és vidéken szívesen házhoz megyek!

Rendszeresen dolgozom Pintácsi Vikivel a Nővarázsoló Mühely kapcsán, de Gacsádi Albert, Bodnár László, Dégi Attila profi fotósokkal is.

Pintácsi Viki énekesnővel, műsorvezetővel együtt 2008-ban alapított Nővarázsoló Mühely programunkkat 2014 évig együtt csináltuk, 2014 évben saját szépségszalonom megnyitása kapcsán a saját szalonomban tartjuk már az ilyen jellegű programokat.

Bármilyen elképzelésed van, biztos lehetsz benne, hogy ötleteidet figyelembe véve a kívánt napon gyönyörű leszel,
hiszen rajtam kívül, ha úgy kívánod, fodrász, stylist és fotós kollégáim is a rendelkezésedre állnak...!

Egyéni sminkoktatást és továbbképzéseket tartok mindazon érdeklődök számára, akiknek fontos a jó megjelenés és kíváncsiak a megvalósítás módszereire, trükkjeire egyaránt.

REFERENCIÁK:

2005 - Dunapack Csomagoló Zrt értékesítési munkatársai részére tartottam styling és sminkoktatást.

2008 - RTL Klub Csak csajok c. műsorában Détár Enikővel beszélgettem a rúzsozársól.

2008 évtől a Lancaster monacói luxus arcápolási
márka hazai trénere, valamint
az ASTOR és a RIMMEL dekorkozmetikai márkák
magyarországi sminkmestere vagyok.
www.lancaster-beauty.com
www.astorcosmetics.hu

2009-2011 években a BébiKurír Kismama Magazin sminkese..
www.Mamazin.hu

A Cosmopolitan Bikini Show 2010 - RIMMEL vezető sminkese voltam.

A Szépvilág Extra- Kozmetika szakmai Magazinban 2010/6. számában Karácsonyi Ragyogás címen step by step sminket készítettem, valamint Sminklecke c. a sminkoktatásról jelent meg rólam egy riport.
Katt ide: Karácsonyi ragyogás- Szépvilág Extra Kozmetika Magazin

A Szépvilág Extra- Kozmetika szakmai Magazinban 2011/1. számában Ecsetelés mesterfokon c. a sminkeszközökről írtam cíkket.

2010 évben Astor és Rimmel sminkkapmánynál smink és szöveg, sminkmesterként, a DM üzleteiben.

2011 évben Miss Sporty sminkbrossúra elkészítése, smink és szöveg a DM, Rossmann és Müller üzleteiben.

2011-2012: A Sofitel Chain Bridge Budapest***** Luxury Hotel 100 fős hölgyszemélyzete részére sminkoktatás, az Astor sminkmárka vezető sminkeseként.

2012. május 10-én a VIVA TV Interaktív műsorában a party sminkről beszélgettem és UV sminket készítettem Iszak Eszternek és Pizsunak.

2012. júliusban SZANDIT sminkeltem az új sajtófotóira és a honlapjára elkészített fotókra.

2012. augusztusban Annamary énekesnőt a portfólió fotózásán sminkeltem.

JOY MAGAZIN 2012. NOVEMBERI most megjelenő számában 4 oldalas smink és divatanyag elkészítése mint a Rimmel sminkmestere, Zólyomi Norbert fotóssal.

A fotózáson készült új sminkvideómat a JOY honlapján meg is tudod nézni,
csak KATT IDE:
JOY és Rimmel London közös
divatfotózásának videója!ÚJ! -
Nézd meg az alábbi új bemutatkozó videómat
2012 december:

Beszélgetés Müller Beáta sminkmester, kozmetikussal
a nővé válásról...


Ime a legújabb sminkvideóim és
KATT a szövegre a Youtube.com videók megnézéséhez:


2013 április:
Nappali smink készítése Müller Beáta sminkmesterrel


213 május:
Alkalmi smink készítése Müller Beáta sminkmesterrel


2015 február:
Lola énekesnő esküvői sminkjét készítem a Viasat3 TV Trendközelben műsorában

2015 március:
Esküvői smink és frizura készítése Müller Beáta sminkmesterrel és szakmai csapatával

2016 nyár:
Rádióinterjú a sminekelésről Müller Beáta sminkmesterrel

2016. november:
MTV1 Életkor c. műsorában interjú velem

2012 októberében a Kozmetiikus Portál szakmai sminkversenyén "Füstös szemek" témában a közönség díj 2. és a szakmai díj 3. helyezettje lettem.

2015 évben Londonban a WIZZAIR légitársaság Ambassadors - Wizzair Nagyköveteinek fotózása

2016 évtől a Big Day Esküvő Magazinnal dolgozom, ahol az újságban szereplő ismert emberek, művészek és celebek részére készítünk esküvői sminket és frizurát újságfotózáshoz szalonommal.

Ingyenes (!) és személyre szabott arcápolási szaktanáccsal igyekszem minden kedves vendégem segítségére lenni ahhoz, hogy a szép smink a bőrön maximálisan és tényleg érvényesülhessen!

Igényes és szakszerű kozmetikai kezelésekkel, azonnali és látványos ránctalanítással, valamint masszázzsal szeretném ezen kívül megadni vendégeimnek azt a megfelelő szakmai hátteret, ami a teljes megszépüléshez elengedhetetlen!

Cégek részére komplett 1 hetes imázs továbbképző tanfolyamokat tartok, ahol a munkatársak megtanulhatják a mai üzleti életben jól hasznosítható tudatos imázs kialakításának trükkjeit és részeit, sok öltözködési fortélyt és persze alapszintű sminktovábbképzést is oktatok a számunkra (pl. Dunapack Papír és Csomagolóanyag ZRt. Értékesítési Igazgatóság munkatársai).

A Rákoskerti Művelődési Ház felkérésére egész 2008-2011 év között rendszeresen kiscsoportos sminktanfolyamokat tartottam.

Az EFEB Felnőttképző Központ szervezésében sminkes továbbképző tanfolyamok tanára voltam 2009-2011 között, így kozmetikusokat, kezdőket oktattam a sminkelés fortélyaira.

Az ITAMOL Innovációs Vállalkozásfejlesztő Oktató és Képző Kft. szervezésében divatsminkes képzéseket és továbbképző tanfolyamokat tartottam kezdőknek kozmetikusoknak országszerte.

Sminkoktatással kapcsolatban nézd meg ezt a TV riportomat is, KATT IDE:
Sminkfortélyok- a Szombathelyi TV 2010 július 2-i riportja

A

internetes keresőoldal szerkesztője vagyok.


Ezen kívül a DonnaLight.hu és a Donna.hu internetes, hölgyeknek szóló közösségi portálok smink,- és bőrápolási tanácsadója és szakértője vagyok.

Professzionális és luxus smink és kozmetikai márkákkal, valamint anyagokkal és kellékekkel dolgozom: Paris Berlin, Kryolan, Ben Nye, DermaColor, Chanel, Clarins, Lancaster, Estée Lauder, Dior, Astor, MAC, GIGI, Solanie, Karaja, Vagheggi, Glazel Visage, Bielenda, AA Prestige, Oxinergy Paris, Image, Hyamatrix, Paese, Myjo, Aura, Revers, AFFECT.

Megjelent cikkeim és publikációk:
Donna.hu cikke velem - A smink: kreativitás és szépség párosítása 2010.
Müller Beáta sminkiskola Budapesten - Divat-Trend.hu
Emeld az ünnep fényét különleges sminkkel - Cosmopolitan.hu cikke
Búcsúztasd vadító sminkben az óévet! - Cosmopolitan.hu cikke 2010.
Kate Middleton smink és frizura - Esküvőimagazin.hu cikke 2011.
Sminkes képzés - Magyar Oktatási Tájékoztató www.mot.hu cikke 2011.
Megjelent az 2013 áprilisi MAXIMA Magazin 96. oldalán olvasható az arctisztításról a szakértői cikkem, Smink nélkül címmel!
2017. január: Bien.hu női hirportál: Generációk sminkeléséről szakmai interjú velem


Werk fotók


Kiss Mari szinművésznőt sminkelem...
Rúzsa Magdival munka közben.
Keleti Andival
Pintácsi Vikit sminkelem.
Cosmopolitan Bikini Show- Rimmel vezető sminkeseként!
Annamary énekesnő fotózásán...
Szandival egy idei fotózáson.
Pintácsi Vikivel már 5 éve együtt:), és a Nővarázsoló Műhellyel!
Portré 2012 október


Pintácsi Vikivel 2013
Nővarázsoló Műhely Team 2013
Müller Beáta Szépségszalon megnyitott!
Glazel Visage Smink Akadémia Budapest megnyitott!


A Müller Beáta Szépségszalon elnyerte a
2015 ÉV SZALONJA VERSENY KÖZÖNSÉG DÍJÁT!


Big Day Esküvő Magazin fotózáson


Megjelent a Big Day Esküvő Magazin 2016 decemberi száma, ahol a TV2 Star Academy műsorának győztesei sminkjét a Sziráki Kastélyban én készítettem: Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Pádár Alexandra.
Geszler Dorottyával :)
smink: én
Mihályi Réka énekesnővel :)
smink: én


Müller Beáta Szépségszalon csapata


Müller Beáta Szépségszalon :)
3 kolléganőnk hiányzik a képről, de amúgy szinte teljes a csapat :)
Big Day Esküvő Magazinnak Weisz Fannit és párját, Pétert sminkeltem 2017.


A Müller Beáta Szépségszalon csapata 2017 november


Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.